Holland Park House

The ‘dolls’ house’ facade of this early Victorian home has been retained and a brand-new house created behind by Studio Indigo. Inside the front door lies a dramatic double-height entrance vestibule space leading to a large light-filled staircase. The entrance level is designed for entertaining in the grand style, while the lower ground floor, which opens onto a large west-facing garden, contains all the day-to-day family living spaces. A well-lit basement features a swimming pool, media room and gymnasium. Every aspect of this house has been specifically designed and co-ordinated by Studio Indigo to create an exceptional home.

Photography: Andreas von Einsiedel Interiors & James Balson Photography

Subscribe to our newsletter

To receive news, updates and extras for all your design needs.

Follow us