Project Pearl

In a sought-after Belgravia postcode, this ground- and lower-ground floor apartment was redesigned and refurbished by 1508 London. The design brief centred around the restoration of classical period details and the introduction of fresh, modern materials and a controlled colour palette to create a timeless feel. Beautifully proportioned rooms and high ceilings lend a sense of grandeur and scale to the property, which is furnished with a mix of antique and modern pieces. Highlights include the silk-walled hallway, with marble chevron-patterned flooring; an impressive sitting and dining space with intricate plasterwork ceiling; a cantilevered stone staircase; and an elegant master suite with doors leading directly onto the outside space.

Subscribe to our newsletter

To receive news, updates and extras for all your design needs.

Follow us