Two Barns House

Located in a quiet northern district of Tychy in Poland, this 251-square-metre house makes the most of its rectangular-shaped plot with narrow access and planning laws that imposed the roof geometry and the maximum height of the building. Architects RS+Robert Skitek cleverly divided the volume by creating two buildings with the first shape turning towards the south and the second structure towards the entrance to the plot. A variety of external space was created including parking and a turn-around for the cars as well as a private terrace directly accessible from a bedroom. A glazed mezzanine gracefully connects the two parts of the house.

Photography: Tomasz Zakrzewski

Subscribe to our newsletter

To receive news, updates and extras for all your design needs.

Follow us