Open Plan Neuilly

In this upper floor 200sm apartment, despite the large sliding windows and balcony facing west, the clients complained that they did not feel well. They wanted a lofty atmosphere, getting rid of all the boring corridors. Nido Architecture completely remodelled the space: entrance, living room, dining room, library and kitchen are not constricted in single rooms but treated like one large space with huge full height sliding or pivot doors. Everything is very white except for these huge doors and a niche cabinet for a fireplace and sound system in grey oak. The East wing of the apartment is dedicated to kids with 2 bedrooms communicating on a large play room by large sliding doors. All the service and technical areas are treated as closets in the corridor.

Subscribe to our newsletter

To receive news, updates and extras for all your design needs.

Follow us